Първото впечатление за една сграда-най-важно!

Дата: 2013-02-07

ИЗТРИВАЛКАТА ТРЯБВА ДА КАЗВА „ДОБРЕ ДОШЪЛ”

Входните почистващи системи са в основата на модерния офис дизайн и обзавеждане - минимизират разходите за почистване и поддръжка, намаляват времето и периода на почистване като същевременно предпазват настилките от замърсяване и удължават техния живот. Не забравяйте, че още на входа Вашите клиенти добиват първите си впечатления за Вас. С богатата си продуктова гама, фирма УНИКОМ ЕООД  ще Ви предложи широка гама от решения за всяка ситуация.

Като изключителен представител на ASTEKNIK в България ф-ма УНИКОМ ЕООД внася професионални изтривалки: външни и вътрешни изработени от алуминий,мокет, гума, четка. Изтривалките са подходящи за административни сгради, молове,магазини, заведения и офиси. Луксозните алуминиеви изтривалки са произведени по най-нова технология, която позволява да се използват за вътрешни и външни части с екстремен пешеходен трафик. Алуминиевата изтривлака намалява внасянето на прах, мръсотия в помещенията и предпазва подовите повърхности от надиране и захабяване. Намалява броя на почистванията, спестява средства и удължава живота на вътрешните настилки. Елегантния и луксозен вид допълва техническите характеристики и ги прави един добър избор.

Алуминиевите профили и елементи, от които са изработени, са от ново поколение и позволяват лесно да бъдат преместени, което прави почистването им изключително лесно и бързо.

Първият много важен критерий, който трябва да се съблюдава при избора на една изтривалка е нейният вид. Световната практика наложи, т.нар. 3-зонова система за почистване:

1-ва зона (грубо почистване): четки + гума

2–ра зона(фино почистване): мокет + стъргалки

3-та зона(попиване): „мокетено килимче”

Уником предлага изтривалки от системата:

ELEPHANT- с височина 15мм.Изработват се като комбинация от гума, мокет, четка монтирани върху алуминиево тяло и свързващ елемент, който може да бъде гумен или от алуминий(изпълнява ролята на стъргалка)

HIPPO, с височина 22мм. Изработват се като комбинация от гума, мокет, четка монтирани върху алуминиево тяло.

Тези изтривалки са изключително лесни за подръжка.

Могат да бъдат вградени в настилката (поставят се в предварително направено в настилката легло), или изтривалки, които се поставят върху настилката (последващ монтаж).

Изтривалките са поръчкови, по индивидуални изисквания за размер и вид.

       

 WELLCAM  за поръчки на адрес :

София, ул. „Персенк”39, тел.:02 962 71 43, 0887 319 500

             

Количка

Количката е празна.

Валути