Новини

Текуща промоция за търговци- 10 бр на цената на 5

Дата: 09 Мар 2015

10 броя PVC профили SA 1008 P30-бял за 15 лева (1.50лв/бр) и 

10 броя PVC профили SA 1010 P30-бял за 18 лева (1.80лв/бр).

Първото впечатление за една сграда-най-важно!

Дата: 07 Фев 2013

ИЗТРИВАЛКАТА ТРЯБВА ДА КАЗВА „ДОБРЕ ДОШЪЛ”

Входните почистващи системи са в основата на модерния офис дизайн и обзавеждане - минимизират разходите за почистване и поддръжка, намаляват времето и периода на почистване като същевременно предпазват настилките от замърсяване и удължават техния живот. Не забравяйте, че още на входа Вашите клиенти добиват първите си впечатления за Вас. С богатата си продуктова гама, фирма УНИКОМ ЕООД  ще Ви предложи широка гама от решения за всяка ситуация.

Като изключителен представител на ASTEKNIK в България ф-ма УНИКОМ ЕООД внася професионални изтривалки: външни и вътрешни изработени от алуминий,мокет, гума, четка. Изтривалките са подходящи за административни сгради, молове,магазини, заведения и офиси. Луксозните алуминиеви изтривалки са произведени по най-нова технология, която позволява да се използват за вътрешни и външни части с екстремен пешеходен трафик. Алуминиевата изтривлака намалява внасянето на прах, мръсотия в помещенията и предпазва подовите повърхности от надиране и захабяване. Намалява броя на почистванията, спестява средства и удължава живота на вътрешните настилки. Елегантния и луксозен вид допълва техническите характеристики и ги прави един добър избор.

Алуминиевите профили и елементи, от които са изработени, са от ново поколение и позволяват лесно да бъдат преместени, което прави почистването им изключително лесно и бързо.

Първият много важен критерий, който трябва да се съблюдава при избора на една изтривалка е нейният вид. Световната практика наложи, т.нар. 3-зонова система за почистване:

1-ва зона (грубо почистване): четки + гума

2–ра зона(фино почистване): мокет + стъргалки

3-та зона(попиване): „мокетено килимче”

Уником предлага изтривалки от системата:

ELEPHANT- с височина 15мм.Изработват се като комбинация от гума, мокет, четка монтирани върху алуминиево тяло и свързващ елемент, който може да бъде гумен или от алуминий(изпълнява ролята на стъргалка)

HIPPO, с височина 22мм. Изработват се като комбинация от гума, мокет, четка монтирани върху алуминиево тяло.

Тези изтривалки са изключително лесни за подръжка.

Могат да бъдат вградени в настилката (поставят се в предварително направено в настилката легло), или изтривалки, които се поставят върху настилката (последващ монтаж).

Изтривалките са поръчкови, по индивидуални изисквания за размер и вид.

       

 WELLCAM  за поръчки на адрес :

София, ул. „Персенк”39, тел.:02 962 71 43, 0887 319 500

             

Болнични протектори

Дата: 07 Фев 2013

Какво предпазва болниците от допълнителни ремонти

 

Предстоят много поръчки за  ремонти на болниците – ремонти, наложителни и отлагани с години. Средствата, отделяни за това, са оскъдни и е важно те да се вложат разумно.

 

    ЗАЩИТА НА СТЕНИТЕ

      Протекторите Уником  се препоръчват за коридори, входни предверия и зони, изложени на тежки и чести удари  в хотели, ресторанти, училища, офиси, магазини, складови помещения, клиники, домове за стари хора, чакални в здравни и в други обществени сгради. В тях стените на коридорите, външните ъгли и вратите са изложени на безкраен пешеходен трафик и постоянни удари с носилки и инвалидни колички.

 

    Протекторите Уником, осигуряващи хоризонтална защита на стената, са комбинация от удароустойчивост и добра външност. Монтират се  на едно или две нива и защитават стени, изложени на интензивен трафик. По остри ръбове и аксесоари с ъгли се натрупват множество замърсявания и са най-трудната част за почистване. Поради тази причина, протекторите от този тип са със заоблени профили и аксесоари.Този защитен парапет е  идеален за всички обществени сгради.

                

 

С протектора УНИКОМ едновременно защитаваме както стените от повреди,така и хората,които разчитат да се предпазят от подхлъзване или опасни микроби.

 

АНТИБАКТЕРИАЛНА ЗАЩИТА

  С ъгловите вертикални и стенните хоризонтални протектори УНИКОМ може да бъде намерено решение по отношение както на функция, така и визуален дизайн. В допълнение, за са се осигури стерилност на болничната среда, PVC покритието е антибактериално, защитено с тестове и сертификат.

 

Протекторите Уником са устойчиви на удар, бактерии и препарати за почистване, предпазват от драскотини, ожулвания и вдлъбнатини на стените. Те са изработени от алуминиев носещ профил  и твърдо  PVC  покритие в цвят. Разделени са с гумен уплътнител за буфер.

Профилите се предлагат основно в 4 пастелни цвята, които лесно и удачно участват във всякакъв дизайн.

 

Протекторите се монтират препоръчително на 80 см над пода за горен ред и над подовия перваз за долно ниво на защита. Скобите на протекторите с отстояние от стената се разполагат хоризонтално през 60 см.

 

Всички линейни елементи са придружени от завършващи части – капачки и дъгообразни парчета. За преминаване в друга плоскост  се предвиждат вътрешни и външни ъгли.

 

ПРЕДПАЗВАНЕ НА РЪБОВЕТЕ

 

Комбинирайки елегантност и здравина, протекторите  УНИКОМ за ъгли са идеално приспособени да предпазват и декорират 90-градусови ъгли. Ъглите са най-уязвимите части от стената. Навсякъде, където има голям трафик на хора, легла и инвалидни колички и дори столове, които постоянно се движат, защитата на  ъглите  спестява средства и разходи за бъдещи ремонти.

 

              

 

       

Промоционални цени.

Дата: 10 Мар 2011

 Всички водещи продукти, които се появяват на начална страница, в момента са с промоционални цени.

Магазинът е отворен

Дата: 02 Мар 2011

Онлайн магазинът е готов. Добре дошли! Надяваме се, че ще Ви бъдем полезни.

Гордеем се с това което сме постигнали!

Количка

Количката е празна.

Валути